Lahjaveron suunnittelu testamentilla

Lahjaveron suunnittelu testamentilla on yksi tapa turvata perintöasioiden järjestäminen omien toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti. LIV Laki tarjoaa kattavia lakipalveluita myös tähän asiaan liittyen. Olemme erikoistuneet taloyhtiöiden ja yksityishenkilöiden perintöoikeuteen ja pystymme tarjoamaan asiantuntevaa palvelua sekä testamentin laatimiseen että perunkirjoituksen hoitamiseen liittyvissä asioissa.

Testamentti on tärkeä asiakirja, joka mahdollistaa omaisuutesi jakamisen haluamallasi tavalla sen jälkeen, kun olet poistunut keskuudestamme. Testamentin avulla voit määrätä, kenelle omaisuuttasi jaettaisiin ja millä ehdoilla. Tämä voi auttaa suojautumaan esimerkiksi mahdolliselta lahjaverolta.

Perunkirjoitus – Lakiosaaminen sydämen asialla

Perunkirjoitus on prosessi, jossa vainajan jälkeenjääneet selvittävät ja jakavat hänen omaisuutensa. LIV Laki on luotettava lakipalveluiden tarjoaja, joka on erikoistunut perunkirjoituksen hoitamiseen. Me kuuntelemme toiveitasi ja perehdymme huolellisesti tarpeisiisi varmistaen, että perunkirjoitus tapahtuu oikein ja sujuvasti.

Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, jossa huomioimme kaikki tärkeät yksityiskohdat, jotta voimme asiakkaanamme hoitaa perunkirjoitusprosessin mahdollisimman selkeästi ja tehokkaasti. Vuosien kokemus ja vankka asiantuntijuutemme takaa, että olet oikeissa käsissä LIV Lakissa.