Avioehto on sopimus, jolla aviopuolisot voivat sopia omaisuuden ja velkojen jaosta mahdollisen avioeron tai kuoleman tapahtuessa. Avioehto voi olla hyvin tärkeä asiakirja, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Siksi on erittäin tärkeää saada avioehto oikein ja ammattitaitoiselta juristilta. LIV Laki tarjoaa asiantuntevaa apua avioehtoon liittyvissä asioissa.

Ensimmäinen vaihe avioehdon tekemisessä on konsultointi ja keskustelu asianajajan kanssa. Me LIV Laki -yrityksessä kuuntelemme tarkkaan asiakkaan toiveita ja tarpeita. Keskustelemme avoimesti ja selvitämme asiakkaan tilanteen ja tavoitteet. Tämän jälkeen juristimme auttaa asiakasta valitsemaan oikeanlaisen avioehtosopimuksen, joka parhaiten vastaa heidän tarpeitaan.

Avioehtosopimus räätälöitynä juuri sinulle

Jokainen avioliitto on ainutlaatuinen, ja siksi avioehtosopimus tulee räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. LIV Laki ymmärtää tämän ja tarjoaa räätälöityjä avioehtosopimuksia asiakkaille. Juristimme perehtyvät huolellisesti asiakkaan tilanteeseen ja tarpeisiin ja auttavat valitsemaan sopivan mallin avioehtosopimukseen. Oli kyseessä sitten omaisuuden suojaaminen tai mahdollisten velkojen selvittäminen, me tarjoamme juuri sinun tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

LIV Lakissa meillä on vankka kokemus avioehtosopimusten laatimisesta. Olemme auttaneet lukuisia asiakkaita turvaamaan omaisuutensa ja välttämään riitoja tulevaisuudessa. Meidän tavoitteemme on tarjota sinulle niin laadukas avioehtosopimus kuin myös asiantunteva neuvonta. Ammattitaitoiset juristimme paneutuvat jokaiseen tapaukseen yksityiskohtaisesti, jotta voimme taata parhaan mahdollisen avioehtosopimuksen laadinnan.